вівторок, 21 березня 2017 р.

Перевертні в мундирах: У Києві затримали банду з діючих правоохоронців


Перевертні в мундирах: У Києві затримали банду з діючих правоохоронців


До злочинного угруповання входили сім чоловік, у тому числі діючі правоохоронці: 32-річний майор, 21-річна співробітниця чергової частини і 27-річний капітан.

Затримані злочинці. Фото: прес-служба прокуратури Києва.Затримані злочинці. Фото: прес-служба прокуратури Києва.

Слідчі київської прокуратури затримали ще одного фігуранта злочинного угруповання, до якого входили співробітники поліції. Про це повідомила прес-служба відомства, передають Патріоти України.
Також в прокуратурі навели приклад одного з нальотів, який здійснило угруповання. У травні минулого року один з учасників банди, 32-річний майор поліції, змовившись з рідним братом, скоїв розбійний напад на території Хмельницької області.
Під вигаданим приводом чоловіки заманили 47-річного місцевого фермера в безлюдне місце, де із застосуванням спецзасобів, які використовуються поліцейськими (гумовий кийок і газовий балончик), побили чоловіка і змусили віддати 20 тис. грн і документи на його автомобіль. На сьогоднішній день брат поліцейського затриманий.
Нагадаємо, що до злочинного угруповання входили сім чоловік, у тому числі діючі правоохоронці: 32-річний майор, 21-річна співробітниця чергової частини і 27-річний капітан. Злочинці займалися розбійними нападами, в тому числі на замовлення, а також шахрайськими операціями з нерухомістю.



Немає коментарів:

Дописати коментар