вівторок, 25 грудня 2018 р.

Вибрати подарунок на католицьке Різдво



Вибрати подарунок на католицьке Різдво не так то й просто, але ми допоможемо вам
Католицьке Різдво

Робити подарунки до Різдва - давня традиція. Звідки вона пішла та коли виникла, зараз важко сказати - історія ця досить заплутана. Сказати однозначно, хто першим почав дарувати подарунки на Різдво, як і на Новий рік, дуже важко. Але погодьтеся: створювати чарівну казкову атмосферу в свята дуже приємно! Давайте розглянемо особливості різдвяних привітань. І дізнаємося, який подарунок найкраще подарувати.

Ідеї подарунків: які різдвяні презенти вибрати дорослим?

Різдво Христове - свято для католиків вельми значуще. Вони не шанують Новий рік так, як Святвечір. Для них Католицьке Різдво - родинне одухотворенне свято. У католиків прийнято ходити до храму, поститися. На головне католицьке свято дорослим можна подарувати:
• Відмінний вибір - набір смачного чаю. Можна зробити сімейний відпочинок різноманітним: сьогодні порадувати сім'ю квітковим ароматом, завтра - ніжним цитрусовим смаком, післязавтра - заспокійливим м'ятним ароматом або нотками шоколаду тощо.
Подарунок на Католицьке Різдво
Подарунок на Католицьке Різдво
• Книга стане чудовим подарунком. Вона може бути духовною або класичного змісту. Теми необмежені - молитви, мистецтво, кулінарія, навколо світу і т.д.
• Мамі й татові можна подарувати альбом, куди б вони вкладали сімейні фотографії. Такий подарунок може бути навіть ручної роботи. Він збереже теплі сімейні спогади та нагадуватиме про це свято.
• Приємні дрібниці - статуетки, брелоки також гарний варіант різдвяного подарунка. Тут ціна не грає значення. Головне - увага і теплота у стосунках.
• У якості подарунка батькам підійде чайний сервіз або набір із чайничком. Проводити час у колі сім'ї за чаюванням можна буде і після свята. Чайна церемонія та наявність удома гарного сервізу - показник гарного смаку сім'ї.

Подарунок на Католицьке Різдво
Подарунок на Католицьке Різдво
• Дорослим сподобається їстівний подарунок - багато солодощів не буває! Красива упаковка, смачні цукерки або печиво можуть бути з маленьким сюрпризом на свій розсуд. Можна вибрати солодощі в хорошому декорі: святковому мішечку, бляшаному тубусі, презентабельній коробці.
• Як правило, Католицьке Різдво - сімейне свято. Але якщо у вас є хлопець або дівчина, до них теж варто проявити свою увагу. Це можна зробити на наступний день. Відмінний варіант - купити коханій дівчині квиток до кінотеатру для перегляду фільму. Якщо провести час удвох у залі для глядачів, можна зарядитися позитивом та гарним настроєм. Тематику фільму варто вибрати заздалегідь. Після закінчення сеансу відпочити в лаунж-кафе.
• Хлопцеві в Католицьке Різдво дарують тревел-кейс, портмоне, записну книжку.

Немає коментарів:

Дописати коментар