вівторок, 11 грудня 2018 р.

Новорічні страви та рекомендації на 2019 рік під заступництвом Жовтої Земляної Свині (Кабана).

Рецепти страв на Новий рік 2019

Новорічні страви та рекомендації на 2019 рік під заступництвом Жовтої Земляної Свині (Кабана).


Не секрет, що свинка любить добре і багато поїсти. Але їжа, яка їй пропонується, не дивлячись на щедрість, не повинна бути одноманітною. Тому страви, представлені на святковому столі для її зустрічі, припускають різноплановість в складі і рецептурою по їх виготовленню.

Переглянути всі новорічні рецепти 2019

До того ж, їх повинно бути багато. Більшість з них слід приготувати по абсолютно новим, що раніше не випробуваним рецептами.

Новорічні страви 2019
Цього разу на Новий рік 2019 традиційні «старі» страви, приготовані за улюбленими рецептами, багаторазово випробувані, не повинні домінувати при обмірковуванні і підготовки столу. В наступаючий рік слід йти у всьому новому, в тому числі і з незвично накритим частуванням.

Вибираючи рецепти для приготування частування слід задуматися з приводу рекомендованих для цього випадку думок, і вибрати для себе той варіант, який більше підходить саме тій компанії, в якій буде проходити святкування.

В цьому році пропонується дві рекомендації, які досить суперечливі.
1. На святковому накритому столі не повинно бути страв на основі м'яса, особливо зі свинини. Вважається, що символ-покровитель наступаючого року може просто образитися і удача від всіх, хто за таким столом буде сидіти, відвернеться.

2. Святкове частування повинно включати м'ясні страви. Особливо зі свинини. В іншому випадку символ року образиться вже на те, що їм «нехтують», і удачі не буде.

Страви на Новий рік 2019
Яким шляхом йти - індивідуальне рішення кожної господині, яка буде головним організатором свята і візьме відповідальність за частування на себе.

Є кілька загальних засад щодо підготовки обраного меню.

По-перше, слід з'ясувати кулінарні уподобання і можливі проблеми (наприклад, алергія на певні продукти) у всіх тих людей, які будуть «в гостях» на святковому вечорі, щоб не було незадоволених і всі були ситі.

По-друге, готувати вибрані страви слід починати з 29-го грудня. У цей день можна приготувати торт, який потребує довгого просочення, домашні цукерки типу горіхового «Рафаелло» і тістечко «Картопля» на основі печива зі згущеним молоком. Зварити холодець, як одна з традиційних страв і заготовити курячі домашні ковбаски, які залишиться тільки відварити і нарізати.

Страви на новорічний стіл 2019
По-третє, 30-го грудня заготовити всі необхідні інгредієнти для салатів, які 31-го залишиться тільки нарізати і заправити свіжоприготовленими домашніми соусами на будь-який смак.

Завдяки правильно розпланованій підготовці «столу» залишиться час і «на себе». Можна буде відпочити, спокійно надати останні штрихи до свого обраного образу, і «у всій красі» приймати гостей.

По-четверте, на святково накритому столі обов'язково слід поставити два невеликих предмета-зображення символів років, який минає і настає - собаки і свинки.

Для закусок 2019 в цей рік можна запропонувати.

- сирну і м'ясну тарілки (на кожній не менше п'яти видів / сортів);
- нарізку з риби холодно і гарячого копчення білого-червоного сорту;
- ікру чорну (можна палтуса);
- червону (можна від горбуші);
- білу (можна від минтая або тріски);

- кілька видів салату в кількості 7-ми страв. Це може бути два салати з морепродуктами на основі асорті і з морською капустою, знаменитий традиційний Олів’є і на основі язика (яловичого, телячого, свинячого), овочеві з будь-якого набору свіжих і солоних інгредієнтів.

Переглянути всі новорічні рецепти 2019

Страви на рік Свині (Кабана)
Бажаю Вам знайти свої ідеальні страви на Новий рік 2019.

Немає коментарів:

Дописати коментар