понеділок, 17 грудня 2018 р.

Як прикрасити новорічну ялинку в 2019 році Свині


Як прикрасити новорічну ялинку в 2019 році Свині

Вирішити, як прикрасити новорічну ялинку до приходу 2019 року, не менш важливо, ніж придумати наряд для себе або скласти меню для святкового столу. Лісова красуня повинна відповідати низки новорічних «свинячих» правил, адже символ майбутнього року — істота веселе, примхливе і зі своїми примхами! Рік Жовтої Свині зобов’язує нас відійти від традиції тихого святкування і зустрічати його бурно, весело, яскраво та незабутньо. Ваша ялинка також має сподобатися Господині Року, тому варто добре продумати її вбрання.
Як прикрасити новорічну ялинку в 2019 році СвиніЯк прикрасити новорічну ялинку в 2019 році СвиніЯк прикрасити новорічну ялинку в 2019 році СвиніЯк прикрасити новорічну ялинку в 2019 році Свині
Наші пропозиції — топ-5 актуальних варіантів декору, придатних для року Жовтої Свині. Серед дерев ялина з давніх часів посідає почесне місце. Вона вважалася деревом безсмертя і символізує саму життя. У той далекий час люди думали, що їли криється чари, раз сонце дозволяє їй бути вічнозеленої. Вони вірили, що в лісі живуть духи, що живуть на хвойних деревах, і викликають найсильніші грудневі морози. Щоб задобрити пустунів, люди прикрашали їли яблуками, яєчною шкарлупою і горіхами.
Як прикрасити новорічну ялинку в 2019 році Свині
Ялинка до приходу Року Жовтої Свині повинна виблискувати і переливатися всіма кольорами веселки. Зробити це зовсім нескладно — по-перше, почніть прикраси з гірлянд, накручуючи їх по спіралі від верхівки. Тепер ваша ялинка як би розділена на секції.
Як прикрасити новорічну ялинку в 2019 році Свині
Якщо у вас висока ялинка, то її можна розбити по висоті на 6-7 секцій. Кожну секцію слід прикрасити іграшками одного кольору і приблизно одного розміру. Прикраси потрібно розташувати гвинтовим чином у райдужній послідовності.
Як прикрасити новорічну ялинку в 2019 році Свині
У самому низу у вас будуть, наприклад, червоні іграшки, наступна секція – оранжеві, потім жовті, зелені, блакитні, сині і фіолетові. Таким чином, здалеку ваша ялинка буде виглядати як веселка. А коли ви включите гірлянду, то всі іграшки блиснуть різними вогниками, переливаючись і відбиваючи один одного. Повірте – це дуже гарно!

Немає коментарів:

Дописати коментар