вівторок, 13 листопада 2018 р.

Сімейний курс англійської мови в Лондоні

Сімейний курс англійської мови в Лондоні

Сімейний курс в Лондоні, розроблений компанією Albion Education спільно з англійськими партнерами для дітей та їх батьків, допоможе поєднати сімейний відпочинок і вивчення англійської мови в столиці Великої Британії.
Школа, в якій проводиться курс, знаходиться в резидентському районі південно-західного Лондона, відомого своїми затишними кафе, прекрасними парками та садами.
Класичні англійські котеджі, величезні зелені масиви, шикарні товари в вітринах магазинів роблять цей район особливо привабливим серед жителів столиці. Недалеко від школи протікає річка Темза, а до визначних пам’яток центрального Лондона – всього декілька зупинок метро. Найближча станція метро знаходиться в декількох хвилинах ходьби від школи.
Школа розташувалася в класичній англійській триповерховій будівлі з невеликими затишними аудиторіями, терасою для відпочинку, бібліотекою, комп’ютерним кабінетом, Wi-Fi і студентським кафе. Саме тут проходять заняття як у дітей, так і у батьків, тільки в різних крилах однієї будівлі.
Курс англійської мови для дорослих включає 20 занять на тиждень і призначений для тих, хто бажає вдосконалити знання англійської мови. Дитячий курс також складається з 20 занять на тиждень і включає цікаві тематичні заняття та проектну роботу. У батьків навчальна програма закінчується о 11:30, у дітей – о 12:00.
Після уроків діти можуть залишатися на розважальну й екскурсійну програми, організовані школою, або ж їх можуть забирати батьки для спільного проведення часу.
Проживання також можна вибрати на свій смак: в сім’ї, в резиденції (стандарт або підвищеного комфорту) або ж знайти готель неподалік.
Щоб дізнатися всі деталі програми, телефонуйте в Albion Education за телефоном (044) 466-44-74 або приходьте в офіс за адресою: м Київ, бульвар Лесі Українки, 34, офіс 32.

Немає коментарів:

Дописати коментар