понеділок, 25 лютого 2019 р.

Учителі мають отримувати повну зарплату, - профспілка

Учителі мають отримувати повну зарплату, - профспілка

Учителі мають отримувати повну зарплату, - профспілка

Невиконання у 2019 році вимог урядової постанови від 11 січня 2018 р. № 22 «Про підвищення оплати праці педагогічних працівників» щодо підвищення на 10% посадових окладів педагогічних працівників, оплата праці яких здійснюється за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, є порушенням законодавства. Про це йдеться у коментарі Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки у відповідь на звернення освітян.
У профспілці підкреслили, що згідно зі згаданою постановою, посадові оклади (ставки заробітної плати) педагогічних працівників, оплата праці яких здійснюється за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, підвищуються з 1 січня 2018 року на 10 %.
«Зазначеною постановою не обумовлено встановлення підвищених посадових окладів лише на 2018 рік. У 2019 році посадові оклади (ставки заробітної плати) педагогічних працівників, оплата праці яких здійснюється за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, мають підвищуватися на 10%», - наголошують у столичній профспілці освітян.

Немає коментарів:

Дописати коментар