субота, 23 червня 2018 р.

УБС: Ми готуємо фахівців майбутнього


УБС: Ми готуємо фахівців майбутнього


УБС: Ми готуємо фахівців майбутнього

Чи можуть сьогодні вітчизняні університети конкурувати на міжнародному ринку освітніх послуг? Університет банківської справи – унікальний державний заклад вищої освіти IV рівня акредитації, що з 1940 року здійснює підготовку здобувачів вищої освіти – доводить, що можуть. Це є реальністю для вступників УБС.
За словами проректора з навчально-методичної роботи університету Світлани Кузнецової, УБС пропонує знання в форматі 24/7, тобто безперервно.
«Відповідно ми розвиваємо Інтернет комунікації, e-learning формат в освітньому процесі. У майбутньому світі мережевої цифрової економіки, цінними є вміння засвоювати нову інформацію, креативність, саморозвиток протягом життя. В УБС цілеспрямовано впроваджується комплексна модель освітнього процесу, яка включає освітні програми, спрямовані на формування професійних та соціально-емоційних компетентностей (Нard skills та Soft skills), - зазначає проректор з навчально-методичної роботи УБС.
Також в університеті зазначають, що принциповою відмінністю навчального закладу є впровадження УБС-студій для всіх студентів.
«Це абсолютно нестандартний формат освіти. Для студентів впроваджено УБС-студія «Тайм менеджмент та ділові комунікації», УБС-студію «Лідерство та командна робота». Ми відійшли від традиційного викладання української та іноземної мов. Натомість, пропонуємо навчатись діловому листуванню, написанню резюме та портфоліо, академічному письму», - підкреслює Світлана Кузнецова.
Формування мобільного та гнучкого освітнього контенту надає можливість підготовки за кількома сертифікованими модулями.
Міжнародна сертифікація освітніх програм в професійних міжнародних організаціях та асоціаціях: АССА, CISCO, SAP. Студенти університету можуть проходити стажування та складати іспити на одержання міжнародних сертифікатів та членства.
Університет банківської справи має 14 чинних угод по програмам академічних обмінів Еразмус+. Студенти УБС мають можливість навчатись за програмами «подвійних» дипломів.
Окрім міжнародної мобільності наші студенти навчаються за програмою обміну студентів між інститутами УБС – у Києві, Львові, Харкові та Черкасах.
«Світ та бізнес змінюються стрімко, тому наші освітні програми забезпечують інтегрований розвиток емоційного інтелекту та фахових знань міжнародного рівня в умовах невизначеності, швидких змін та цифрової економіки. Ми готуємо професіоналів майбутнього», – зазначає Світлана Кузнецова.

Немає коментарів:

Дописати коментар