субота, 19 лютого 2022 р.

ДПА-2022 з історії України в старшій школі (11 клас)

 




ДПА-2022 з історії України в старшій школі (11 клас)

Для отримання результату державної підсумкової атестації з історії України у 2022 році випускникам загальноосвітніх шкіл необхідно взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні з цього предмета.

Результат виконання завдань тесту №1–30 («Історія України 1914 р. – початку ХХІ ст.») за вибором випускника може бути зарахований як державна підсумкова атестація з історії України.

Завдання для проведення атестації з історії України у формі ЗНО укладаються Українським центром оцінювання якості освіти та мають відповідати державним вимогам до рівня загальноосвітньої підготовки учнів, визначеним навчальними програмами.

Зміст тестових завдань визначається програмою ЗНО з історії України у 2022 році.

ОЦІНКА ДПА З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ

Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО з історії України, правильно виконавши всі завдання №1–30, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація, дорівнює 47 балам.

На підставі кількості тестових балів, яку набрав учасник тестування за виконання завдань першої частини тесту, буде визначена його оцінка за 12-бальною шкалою.

Для визначення результатів учасника зовнішнього оцінювання за 12-бальною шкалою використовується Таблиця переведення тестових балів в шкалу 1–12 балів.

Таблиця переведення тестових балів оприлюднюються Українським центром оцінювання протягом двох тижнів після проведення тесту і тільки після перевірки правильності виконання завдань кожного учасника тестування.

За підсумками тестування Український центр оцінювання якості освіти надсилає загальноосвітнім навчальним закладам результати тестування кожного учасника з історії України, які зараховуються як результати державної підсумкової атестації.

ОРІЄНТОВНИЙ РОЗРАХУНОК БАЛА ЗА ШКАЛОЮ 2021 РОКУ

Ви можете орієнтовно розрахувати власний бал за шкалою 1–12 балів, увівши свій тестовий бал у поле нижче (максимум 47 балів):

Немає коментарів:

Дописати коментар