пʼятниця, 27 жовтня 2017 р.

Звернення до громади

Шановні земляки!!!
(Розповсюдження дозволено та вітається).


          Я не агітую. Я, хочу розповісти про свого товариша. 

БОРСУК Богуслав!
       ЛЮДИНА, в першу чергу, яку я б хотів бачити керівником нашого селища, району, області а то і.... (нічого особистого, Петро Олексійович, просто людина робить те, що говорить). Знаю добре його! Відповідальний чоловік, який завжди тримає слово. Навіть, тоді..., коли він не може, але це потребує громада, то він з під землі вилізе, себе на хрест покладе, заради нашого благополуччя!...він завжди зробить можливе і неможливе.... лише заради того, щоб не підвести людей... бо Божа кара за людей страшна.
Я... власне, хочу люду...показати людину, яка спочатку робить, а потім сором'язливо.... інколи... при близькому колі осіб.... може трішки...,
не похвалитися..., а розповісти, щоб його товариші пораділи з ним, за ту колегіальну роботу разом з його побратимами, що він організував, та яку вони робили ночами, та у найменший час, НЕ ЗАРАДИ ТОГО, щоб "піаритися", а просто заражи того, щоб люди, для кого вони ночами недосипали, та з радістю працювали - просто отримали своє, те, що потрібно для людей, для їх здоров'я та психологічного розвантаження! ( Маю на увазі проведену роботу по організації спілки АТО, отриманні приміщення, проведення власними силами ремонту, організація роботи... надання власними силами та силами ДРУЗІВ, допомогу в гарячих точках АнтиТеростичноїОперації... створення спілки по охороні громадського порядку, що сьооодні нагально потребує Талалаївщина, а саме головне - РЕЗУЛЬТАТ)!!!
    Богуслав Борсук, гідний нащадок свого роду! А рід Борсуків, в НАШОМУ РАЙОНІ, мало хто НЕ знає! І нехай кинуть в мене камінь люди, хто про його рід, чи про його власну особу має негативні відгуки.
    Шановна громада, Земляки... не слухайте тих красивих промов, від людей, які займаються цим професійно! Не дивіться на людей хто Вас купує чи залякує...
ПРОСТО ДИВІТЬСЯ У ТЕ, що вже було зроблено самостійно, лише на власній ініціативі, заради людей..., і головне - ВІДЧУВАЙТЕ СЕРЦЕМ!
Людина, яка не побоялася сьогодні залишитися в селі та продовжувати справу батька, працювати на землі, допомагати людям... та РОСТИТИ СИНА!
Громада, ваш вибір не на один день... не дивіться на вік парубка, а бачіть те, що в такій молодій голові порядок, розум, дорослі, розумні думки та навести лад в нашому домі!
Слава Україні!
З повагою
правник,
Лисенко Владислав Сергійович.


Немає коментарів:

Дописати коментар